Trænger dit hus til nyt tag?

Vi i tømrerafdelingen hos Uldahl & Bruhn ApS er eksperter inden for taglægning, og vi sørger altid for at holde fokus på god kvalitet i vores arbejde. Står du derfor og har brug for nyt tag på dit hus, så er vi klar til at hjælpe. Vores fornemmeste opgave er at levere arbejde, som gør dig tilfreds.

Derfor består en stor del af vores service i at være i løbende kontakt med dig, så vi sammen kan skabe det bedste resultat. Vi kommer ud i Århus og de omkringliggende områder. Hvis du derudover har brug for at få fikset mere end bare taget, så leverer vi også totalentreprise, så du kan få ordnet alle projekter på én gang.

Derfor skal du være opmærksom på dit tag

Et velfungerende nyt tag kan gøre underværker for din bolig. Det har blandt andet indflydelse på husets sundhed, og så har det en stor betydning for husets værdi, hvis du en gang skal sælge det. Samtidig kan et optimalt tag hjælpe med at mindske din varmeregning, da dit hus holder bedre på varmen med en god tagisolering.

Foruden taglægning tilbyder vi også hjælp til andre tømreropgaver, for eksempel gulvlægning, udskiftning af vinduer og døre, mere generelle renoveringsopgaver eller hjælp til forsikringsskader.

Vi rådgiver dig til den bedste løsning

Når du får hjælp af os, er det vigtigt for os at understrege, at det er et samarbejde mellem dig og os. Vi har derfor fokus på at være i kontakt med dig løbende, så der aldrig opstår tvivl omkring opgaven, eller hvordan den skal udføres.

Derudover sørger vi for at yde kvalitetsbevidst rådgivning i forbindelse med dit projekt, så du med garanti får det ønskede resultat. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med vores arbejde. Har du brug for hjælp til et nyt tag eller en anden opgave, så kan du altid kontakte os.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for tag

Se billederne her
Reference billede

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest