Glasløsninger til brusenicher

Er du i gang med at lave badeværelse, eller overvejer du at gøre noget ved den bruseniche/-kabine, du har nu, så læs med her. Hos Uldahl & Bruhn tilbyder vi stort udvalg af glasdøre og glaspartier i diverse farver og stilarter.

Du kan derfor finde den helt rette glasdør, som du kunne tænke dig. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker i dit valg: Alt vores glas er hærdet, så det kan holde i flere år uden at få revner eller blive mat.

 

Speciallavede brusenicher i glas

Vi har et stort udvalg af glas til både brusenicher og brusekabiner. Er du interesseret i noget udover det sædvanlige eller har behov for en glasdør med bestemte mål, kan vi også hjælpe dig der. Vores leverandør sørger for specialdesignede brusenicher med en glat overflade og i høj kvalitet.

Vi fremstiller glasset ud fra dit badeværelses mål, så din bruseniche eller brusekabine sidder, som den skal. Uanset hvilken form du søger til din bruseniche, kan vi tilbyde det.

 

Kontakt os i dag og hør nærmere

Hos Uldahl og Bruhn lægger vi meget vægt på klar kommunikation mellem os og kunden, så alle parter bliver tilfredse med arbejdet. Vi er altid friske på nye idéer og hjælper dig med at føre dem ud i livet. Er du i tvivl, hvad der kan gøres på dit badeværelse, eller hvilken glasdør der vil passe bedst, kan vi også hjælpe dig der.

Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for glasmesterfaget og har derfor et godt øje for, hvordan opgaven kan løses på den bedst mulige måde. Er du interesseret i at høre mere, eller har du brug hjælp til opsætning af glasdørene, skal du være så velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

 

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for glarmesterarbejde

Se billederne her
Reference billede

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest