Alt inden for glasværn

Hos Uldahl & Bruhn tilbyder vi et stort udvalg af glasværn til dine behov. Et glasværn er lige så sikkert som andre former for værn, men dets stilrene og minimalistiske design er velegnet til mange former for brug, fordi glasværn både er moderne og funktionelt.

Gennemsigtigheden i glasset og lyset, der kommer igennem, giver en større lethed i udtrykket samtidig med, at glasværnet ikke er til at rokke nogen steder. Du får derfor det bedste af begge verdener ved at vælge glas som værn.

 

Glasværn indendørs og udendørs

Der findes mange forskellige typer glasværn til forskellige formål. Det afhænger af, om du skal bruge det til en altan, en udendørsterrasse, som gelænder i huset eller til trappen mellem etager. Er du interesseret i et udendørs glasværn, som holder til alle slags vejr, har vi det helt rette til dig.

Det samme gælder for vores indendørs glasværn, som er fabrikeret til at holde til lidt af hvert. Vi bruger forskellige glastyper, som er lavet til særlige former for belastning, og et stort udvalg af stolper og monteringsmuligheder, som kan bruges til at give dit glasværn et helt andet udtryk.

 

Kontakt os i dag og hør mere

Hos Uldahl & Bruhn sørger vi for, at du sikkert kan bruge glasværnet. Alle vores mange muligheder lever op til diverse krav fra byggereglementet, så det er sikkert at bruge på – uanset højden. Afhængig af hvilken etage glasværnet skal bruges på, sørger vi for at bruge den rette glastype og montering, så du kan føle dig sikker, mens du bruger det i hverdagen.

Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for glasmesterfaget og sørger derfor for at lave et godt stykke arbejde, der kan holde i mange år. Er du interesseret i at høre mere om vores udbud af glasværn til indendørs og udendørs brug, skal du være så velkommen til at ringe os op eller sende en mail.

 

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for glarmesterarbejde

Se billederne her
Reference billede

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest