Ægte New Yorker-indretning med glasdøre

Glasdøre er ved at blive mere og mere moderne. Det skyldes, at mange har fået øje for New Yorker-stilen, hvor der via glasset kommer mere naturligt lys ind i boligen. New Yorker-stilen er karakteriseret ved at bruge designelementer som glasdøre eller glasvægge til at adskille rummene.

På den måde bliver rummene mindre lukkede i deres udtryk – bl.a. fordi man kan se, hvad der sker i de separate rum. Hos Uldahl & Bruhn tilbyder vi et stort udvalg af glasdøre i forskellige størrelser, som kan fremstilles i dørkarmens eksakte mål.

 

Fordele ved glasdøre

Glasdøre er med til at få rummet til at fremstå mere åbent. Det gør de, fordi det naturlige lys har nemmere ved at komme igennem. Rent praktisk er det smart på kontorer med dårlig belysning eller få vinduer, men brugen af glasdøre samler også hele huset eller hele kontoret i en større samhørighed. Desuden kan dørene ikke høres, når de skal lukkes, fordi dørene lukker af sig selv.

Glasdørene kan findes i forskellige modeller og med forskellige glastyper som materiale: Du kan både få almindelige glasdøre eller skydedøre, hvor der kan indsættes gennemsigtigt glas, farvet glas eller matteret glas, så der stadig kommer lys ind, men man kan ikke se, hvad der sker bag glasdøren.

 

Kontakt os i dag og hør nærmere

Hos Uldahl & Bruhn har vi mange års erfaring inden for glarmesterfaget. Det betyder, at vi kan tilbyde dig professionel og ærlig rådgivning, så du ved, hvad der kan lade sig gøre. Vi hjælper dig også gerne med at realisere dine indretningsplaner, så du får den indretning, som du drømmer om.

Er du interesseret i at høre mere eller har en glasdør, du gerne vil have sat op, skal du være så velkommen til at kontakte os på telefonen eller sende os en mail. Vi dækker hele Århus og omegn og står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

 

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for glarmesterarbejde

Se billederne her
Reference billede

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest