Vi hjælper dig med gulvlægning

Mangler du hjælp til at lægge nyt gulv i dit hus eller din lejlighed? Så kan du altid kontakte Uldahl & Bruhn ApS og vores tømrerafdeling, der kører ud i Århus og omegn. Vi har megen erfaring med netop dette og kan derfor vejlede dig igennem hele processen samt sørge for at levere kvalitetsfyldt arbejde for dig. Måske er du i tvivl om, hvilket gulv der passer bedst til din bolig, eller måske ved du bare slet ikke, hvor du skal starte. I den situation står vi klar til at rådgive dig, så du er sikker på at træffe den rigtige beslutning omkring din gulvlægning og få et resultat, der skaber sammenhæng i dit hjem.

Få et gulv, der passer til din bolig

Hvis din bolig trænger til fornyelse, kan det være et godt sted at starte med gulvet. Det kan nemlig være med til at give et helt nyt udtryk til indretningen at skifte dette. Vi arbejder med alle typer af gulvlægning, herunder for eksempel trægulve, parketgulve, plankegulve eller klikgulve. Derudover vejleder vi dig omkring, hvilket der passer bedst til dit hjem. På den måde finder vi en balance, så dine behov og ønsker imødekommes samtidig med, at du får den fornødne faglige viden omkring, hvad der er bedst. Foruden gulvlægning hjælper vi også med andre tømreropgaver som renoveringer, taglægning eller opsætning af lofter. Vi tilbyder totalentreprise, så du kan få ordnet det hele på én gang.

Kontakt os for mere information

Ved at samarbejde med os får du den bedste rådgivning og det bedste håndværk, uanset hvad du skal have hjælp til. Vi yder totalløsninger for at gøre det så nemt som muligt for at dig at få drømmeboligen. Har du spørgsmål til vores tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for gulvlægning

Se billederne her
Reference billede

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at skifte gulv?

Udgiften til et nyt gulv kan varierer meget den kommer i sagens natur an på hvilket gulv man ønsker sig vi kommer derfor altid ud og lytter til dine ønsker og måler op.

Vi fremsender derefter et tilbud.

Hvor lang tid tager det at ligge gulv?

Hvor lang tid det tager at ligge et gulv afhænger helt af hvilket gulv man ønsker sig.

Vi vil dog altid kunne fortælle dig, hvor langt tid dit gulv projekt forventes at tage.

Hvilket gulv skal jeg vælge?

Du skal altid vælge det gulv du ønsker dig, vi udføre alt i gulve.

Er du tvivl om det gulv du ønsker dig, stemmer overens med den trafik eller miljø dit gulv

Skal bruges til kan vi altid rådgive dig til et godt alternativ.

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest