Prisbelønnet murer fra Aarhus

Uldahl & Bruhn ApS åbnede sit murerfirma tilbage i 2005, og har sidenhen sikret sine kunder veludført håndværk i det meste af Østjylland. Uldahl & Bruhn ApS er en kvalitetsbevidst murer fra Århus, som helt fra begyndelsen har kombineret god og ærlig kundekommunikation med veludført murerarbejde. Hos Uldahl & Bruhn ApS er de private kunder altid i centrum, hvilket bekræftes i de mange gode anmeldelser.

Uldahl & Bruhn ApS vandt prisen for Årets Murer tilbage i 2012, og har derudover været nomineret i 2013, 2014, 2016, 2017 og i 2020. Kåringen sker på baggrund af 15.000 kundeanmeldelser foretaget af 1500 håndværkere tilmeldt “anmeld-håndværkeren”.
En vejviser målrettet private kunder, som søger kompetente håndværkere i Danmark.

For at vinde prisen, eller blive nomineret til Årets Murer, skal den pågældende murer have meget stabile leverancer og et stort antal glade smiler. Det kræver tilfredse kunder, hvilket man kun får ved fortløbende, at sikre kunderne aftalt kvalitet til tiden.

Murerfirma Michael Bruhn Aps

Kvalitet og god kommunikation

Hos Uldahl & Bruhn ApS går det gode håndværk og den gode kommunikation hånd i hånd. Er du som kunde usikker på aftalen eller forløbet pga. dårlig formidling og kommunikation, bliver samarbejdet hurtigt vanskeligt. Derfor gør Uldahl & Bruhn ApS og deres ansatte meget ud af at føre en nærværende, ærlig og forklarende dialog med dig fra start til slut. Der er tid og plads til ideudvikling, rådgivning og masser af spørgsmål, så slutresultatet bliver som ønsket.

Håndværkerbranchen lider af et lettere spættet ry, som håndværkere som Uldahl & Bruhn ApS forsøger at komme til livs. Som kunde skal du føle dig tryg og respektfuldt behandlet fra start til slut. Du skal kunne regne med, at det håndværk der udføres er i orden. Sunde kunderelationer og veludført håndværk, har da også sikret Uldahl & Bruhn succes. Ordentlighed betaler sig.

Din hensynsfulde murermester

Når du som kunde skal renovere boligen, bygge om eller lignende, er der mange tråde og tanker som skal flettes sammen. Det handler imidlertid ikke kun om slutresultatet, men også om hvordan du og familien bedst klarer hverdagen, mens byggeriet står på.

Byggeprojekter er stressende, uanset hvor velforberedt I er. Hjemmet åbnes op for håndværkere. De river ned og bygger op, samtidig med at du og din familie skal have hverdagen til at hænge sammen. For at gøre byggefasen så problemfri som muligt, gør vi hos Uldahl & Bruhn ApS alt hvad vi kan, for at byggeriet forløber så gnidningsfrit som muligt. Vi holder orden på byggepladsen og viser både hensyn til jer og naboerne. Det skal være en god oplevelse at renovere boligen.

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest