Skal vi bygge en overdækket terrasse til dig?

Mangler du et sted til at nyde din kaffe i de koldere måneder? Så kan vi hjælpe. Uldahl & Bruhn ApS står gerne for at opføre en overdækket terrasse, udestue eller havestue, så du kan nyde din have, selv når det regner eller sner i de kommende efterårs- og vintermåneder. Vores tømrerafdeling har mange års erfaring inden for alle typer af opgaver, og kan derfor med sikkerhed også hjælpe dig. Det eneste, du skal gøre, er at tage kontakt til os og fortælle os om dine ønsker, så sørger vi for at udføre arbejdet.

Det skal du vide om terrasser og udestuer

Når du skal beslutte dig for, om du vil have bygget en overdækket terrasse eller en udestue ved din bolig, så er det vigtigt at vide, om du skal have byggetilladelse. Dette er ofte et krav ved udestuer, men ikke ved terrasser. Vi tilbyder desuden også at bygge en træterrasse til dig, hvis du ønsker dette. Derudover laver vi meget andet tømrerarbejde, blandt andre gulvlægning, taglægning, renoveringer og meget mere. Dette betyder også, at du kan få en totalløsning, så du slipper for at skulle kontakte forskellige firmaer, men blot kan bruge os til det hele.

Hos os får du kvalitetsbevidst rådgivning

Når du vælger os, indgår du i et samarbejde med os. Det betyder, at vi sørger for at være i kontakt med dig under hele processen og for at høre dine ønsker og behov, så resultatet bliver, lige som du synes. Vi rådgiver dig blandt andet i dit valg af materiale, så din terrasse passer til dit hus og holder længe.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for terrasse og udestue

Se billederne her
Reference billede

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest