Lad os stå for opsætningen af dine lofter

Med Uldahl & Bruhn ApS ved din side, er du sikker på, at dit nye eller renoverede loft bliver lige som du vil have det. Vores tømrerafdeling renoverer og opsætter lofter af alle typer for private i Århus og omegn. Hvis du har brug for hjælp til et nyt loft, så kan vi med sikkerhed klare opgaven for dig. Vi gør meget ud af at levere arbejde af god kvalitet, så vores kunder er tilfredse med det endelige resultat. Vores mange års erfaring i faget gør os til eksperter, så du er sikker på at få præcis det loft, du drømmer om.

Vi klarer alle typer af lofter

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for vores arbejde. Uanset hvilken type loft du har brug for, så sørger vi for opsætningen af det. Måske mangler du blot mere opbevaringsplads, eller måske ønsker du et ekstra rum til at opholde dig i. Uldahl & Bruhn hjælper dig med at komme skridtet tættere på din drømmebolig. Foruden opsætning af lofter, så tilbyder vi også en lang række andre tømrer- og mureropgaver, for eksempel gulvlægning, øvrige renoveringer, terrasser og udestuer. Dette betyder også, at du kan få totalløsning og dermed få klaret alle dine projekter på én gang. Hos os får du det hele i én samlet pakke, og vi sørger for at skræddersy vores arbejde efter dine behov, så processen bliver nemmere for dig.

Vi sørger for, at du løbende får kvalitetsbevidst rådgivning omkring dine valg af materialer eller udtrykket i dine renoveringer. Vores faglige ekspertise sikrer, at du får et hus med de bedst mulige tømrerløsninger. Hvis du står og ønsker et nyt loft, en ny terrasse eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for lofter

Se billederne her
Reference billede

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest