Skræddersyede glasløsninger

Hos Uldahl & Bruhn tilbyder vi alt inden for glasløsninger. Uanset om du har brug for glasvægge, glasdøre, glasværn, vinduer mm., så sørger vi for at finde den rette løsning til dig.

Vi sørger for at lave skræddersyede glasløsninger med den rette glastype og den rette monteringsform, så du kan få opsat glas alle de steder, du måtte have behov for i dit hjem.

 

Professionel glarmester

Hos Uldahl & Bruhn ser vi ikke begrænsninger; vi ser muligheder. Med vores års erfaring som glarmester har vi det store kendskab til faget – Du kan derfor være sikker på, at vi leverer et godt stykke arbejde.

Uanset om du har brug for glas til stuen, køkkenet, badeværelset, trappen eller enkeltværelset, kan vi finde ud af en løsning, der fungerer. Vi laver glasløsninger til hele huset, så du ikke behøver at kontakte flere glarmestre for at få udført dine arbejdsopgaver.

 

Kontakt os i dag og hør nærmere

Hos Uldahl & Bruhn gør vi en stor dyd ud af at levere en god service. Uanset hvilke glasløsninger du måtte have brug for, så kan vi sammen snakke os frem til en god løsning, der både kan lade sig gøre og gør dig tilfreds.

Vi har stort fokus på kommunikation i samarbejde med dig, så du aldrig er i tvivl om, hvordan det endelige arbejde kommer til at se ud. Hvis du står tilbage med spørgsmål om vores ydelser eller har brug for hjælp til en opgave, så skal du være så velkommen til at kontakte os over telefon eller sende en mail. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

 

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for glarmesterarbejde

Se billederne her
Reference billede

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest