Glasvægge til hjemmet

I dag findes der flere materialer, som kan bruges ved opstilling af vægge – et af de nye moderne tiltag er glasvægge, som kan dele i hjemmet op i rum. Hos Uldahl & Bruhn specialiserer vi os i glarmesteri og tilbyder et stort udvalg af glasvægge, som passer til din indretning.

Glasvæggene er inspireret af New Yorker-stilen, hvor de vante omgivelser får et frisk pust fra moderne design; Det sker ved, at glaspartier spændes fast i en stålramme og lukker lyset ind i rummet.

 

Moderne indretning med en glasvæg

En glasvæg er din mulighed for at være mere æstetisk design ind i din indretning; med væggens indbyggede stålramme og glassets gennemsigtighed får du en ideel balance mellem det lette og det tunge. Glasvæggene kan både bruges som skillevægge i et større værelse eller til at åbne mere op for de mindre værelser.

Mulighederne er mange og kan have mange fordele: Glasset kan både meleres, lydisoleres, så væggen passer til det rum, den er lavet til. Uanset hvor stor eller lille en væg du har behov for, kan vi hjælpe dig: Vi laver hver eneste glasvæg på mål, så den passer ind til dimensionerne i dit hjem.

 

Kontakt os i dag for rådgivning mm.

Prisen på en glasvæg afhænger af kvaliteten, størrelsen og antallet af glas, der skal bruges. Derfor kan vi ikke sige en bestemt pris, men vi kan komme med et bud ved en aftale. Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for glarmesterfaget og kan rådgive dig i, hvor meget glas der er brug for til dine glasvægge, og hvordan det bedst passer sammen med resten af indretningen.

Er du interesseret i at få mere at vide om vores mange muligheder inden for glasvægge eller ønsker at få opsat en væg eller to, skal du være så velkommen til at kontakte os på telefon eller via mail.

 

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for glasvægge

Se billederne her
Reference billede

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest