Kvalitetssikker renovering af badeværelset

Hos Uldahl & Bruhn ApS har vi stor erfaring med renovering af badeværelser i Århus og omegn. Vi rådgiver og hjælper dig fra start til slut. Lytter og skræddersyer løsninger, så alt er tilpasset dine individuelle drømme og behov.

Et sundt og ærligt samarbejde, som skaber tryghed både før, under og efter renoveringen af badeværelset.

Få Wellness i eget hjem med en renovering af badeværelset

Hos Uldahl & Bruhn ApS rådgiver vi dig altid til den bedste løsning, når du skal renovere badeværelset. Vi hjælper dig med at vurdere mulighederne og rådgiver dig altid til den bedste løsning til prisen.

Kommunikationen er nærværende og ærlig, uanset om vi kun udfører murerarbejdet eller varetager hele renoveringen i en totalentreprise. Veludført håndværk og den gode kommunikation går hånd i hånd.

Love og regler ved renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse er en kompliceret affære. Det er oftest hjemmets mest komplicerede rum rent teknisk, og dermed oftest det dyreste rum at renovere.

Det skyldes ganske enkelt den mængde installationer, arbejdsprocesser og materialer, der indgår på de som oftest meget få kvadratmeter.

Hos Uldahl & Bruhn ApS følger vi som professionelle fagfolk altid reglerne, og udfører renoveringen ordentligt fra start til slut.

Vi overholder byggeloven, og kæler samtidig for de æstetiske detaljer, så badeværelset bliver smukt og lækkert i mange år fremadrettet.

 

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for badeværelser

Se billederne her
Reference billede

Lad os renovere jeres badeværelse i Aarhus

Efter mange år i branchen har vi, hos Uldahl & Bruhn ApS, øje for detaljerne. Det er afgørende, særligt ved renovering af badeværelse.

Her handler det om at udføre et smukt stykke arbejde, der samtidig overholder god byggeskik og gældende regler indenfor renovering af vådrum. Udføres arbejdet ikke korrekt, kan du som kunde efterfølgende få problemer med fugt, løse fliser og lignende.

Når Uldahl & Bruhn ApS står for renoveringen af dit badeværelse i Aarhus og omegn, er du sikret aftalt kvalitet til tiden. Kvalitetssikret håndværk, som du og din familie får glæde af nu og i fremtiden.

Skulle der mod forventning alligevel ske fejl under byggeriet, udbedrer vi vores fejl inden arbejdet fortsættes. Kvaliteten af vores arbejde skal altid være i topklasse.

Inspiration til renovering af badeværelset

Når det kommer til renovering af badeværelset, har du et væld af muligheder. Nordisk minimalisme eller sydlandsk romantik? Fliser eller microcement? Badekar, bruseniche eller begge dele?

Der er rigtig mange spørgsmål, du og din familie skal finde svarene på, før vi går i gang med at renovere jeres badeværelse. Vi har som regel også flere ideer til, hvordan renoveringen af badeværelset kan se ud.

Det er ikke altid, at alle drømmene kan realiseres, men hos Uldahl & Bruhn går vi rigtigt langt for, at imødekomme vores kunder.

Samtidig er du sikret kompetent håndværksmæssig rådgivning, så du ikke kun får et smukt badeværelse, men også et vådrum som er udført efter alle regler.

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest