Få hjælp til al slags renovering af huset

Hos Uldahl & Bruhn ApS får du hjælp til alle former for tømrerarbejde. Dette indebærer også forskellige renoveringsopgaver, hvad end du har brug for at få renoveret dit køkken eller en facade uden på huset.

Vi har fokus på at levere kvalitetsbevidst arbejde for dig, så du står tilbage som tilfreds med dit renoverede projekt. Vores mange års erfaring gør os meget kompetente til alle slags opgaver. På den måde kan du stole på, at vi gør vores allerbedste for dig og din bolig.

Renovering indvendigt eller udvendigt

Uanset hvilken slags renovering du har brug for hjælp til, så kan du altid kontakte os. Vi hjælper blandt andet med indendørs projekter ved renovering af huset, for eksempel udskiftning eller montering af gulve, døre og vinduer.

Dog står vi også altid klar til at skifte dit tag, klare en facaderenovering eller udføre andre former for udvendige renoveringsopgaver. Du kan også få en totalløsning i samarbejde med os. Det vil sige, at du kun skal være i kontakt med os, selvom du skal have klaret alle mulige forskellige opgaver. På den måde skal du ikke bruge meget energi eller tid på at ringe til flere firmaer. Du kan altid tage fat i os for at høre mere.

Vi rådgiver og hjælper dig

Vi hos Uldahl & Bruhn ApS sørger for at gøre det så nemt som muligt for dig til renovering af huset, om det så er et mindre eller større projekt, du har foran dig.

Vi sørger i den forbindelse for at rådgive dig ud fra vores faglige viden. Derved er du sikret et hurtigt afsluttet projekt, som kommer til at afspejle din personlige stil samtidig med at være konstrueret på en kvalitetsbevidst måde. Står du med en opgave, så kontakt os.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for renovering af hus

Se billederne her
Reference billede

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest