New Yorker-Glasløsning

 Hvis du er træt af det traditionelle hus med tykke vægge og en klar lukkethed rummene imellem, så har vi en løsning, der kan gøre noget ved det. Hos Uldahl & Bruhn tilbyder vi diverse New Yorker-glasløsninger – det er store glaspartier, som enten kan afskærme dele af rummet eller erstatte hele vægge med gennemsigtige glasdøre og -vinduer.

Brugen af glas gør, at rummene bliver åbnet mere op, fordi man kan se, hvad der sker mellem væggene. New Yorker-døre er et nyt, moderne alternativ til de klassiske trædøre, som kan virke tunge og lukkede i udtrykket – ved at bruge en glasdør i stedet bliver værelserne en mere naturlig del af resten af hjemmet

Ægte New Yorker-døre og -vægge

Fælles for vores tilbudte døre og vægpartier i glas er, at de alle sørger for mere naturligt lys i rummet. Glasset i væggene sidder i en sort stålramme, så samlingerne forbliver usynlige – det samme gælder for vores New Yorker-døre, hvor der er gjort plads til, at lyset nemmere kan komme igennem.

En New Yorker-glasløsning tæller også bruseniche, hvor du kan få gennemsigtige eller matterede glasvægge til at lukke af for vandet. Udover lys kan du også få glas, der er lydisolerende, så du kan arbejde i fred og ro uden at blive forstyrret. Til din New Yorker-dør elle glasvæg kan bestilles glas med en bedre transparens, lydisolerende glas eller brandbeskyttende, hvis sektionen skal brandsikres.

Rådgivning og ydelse

New Yorker-glas er en løsning, der kan opsættes på et væld af mange måder. Hos Uldahl & Bruhn tilbyder vi både rådgivning om glas og glarmesteri samt opsætning. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring inden for glarmesterfaget og bruger den erfaring til at udføre et godt stykke arbejde for dig, når der har behov for det.

Har du brug for hjælp med en opgave, eller er du interesseret i at høre mere, skal du være så velkommen til at ringe os op eller sende en mail.

 

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for glarmesterarbejde

Se billederne her
Reference billede

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest