Få hjælp til udbedring af forsikringsskader

Står du med en skade på dit hus, der involverer din forsikring? Så står vi klar til at hjælpe hos Uldahl & Bruhn ApS i Århus. Vi har mange års erfaring med at hjælpe kunder med forsikringsskader og kan med sikkerhed også hjælpe dig. Måske har din bolig fået en vandskade eller en brandskade efter en storm eller et voldsomt regnvejr. I den forbindelse kan det være forvirrende at finde rundt i fremgangsmåden med forsikringssager. Her kommer vi ind i billedet og hjælper dig med at håndtere den pågældende sag. Gennem et samarbejde med os får du blandt andet vejledning om, hvordan du bedst muligt tager dig af kommunikationen med det involverede forsikringsfirma.

Dette indebærer en forsikringsskade:

Dit hus kan blive ramt af mange forskellige forsikringsskader. Det kan være, hvis der har været et uvejr, som gør, at et forsikringsselskab skal betale for at ordne skaden. Med vores tømrerafdeling som partner i en sådan situation, sørger vi for at være ved din side, når du skal kommunikere med forsikringsselskabet, så du er sikker på at få det rigtige ud af det. Desuden udbedrer vi skaden, så du hurtigst muligt får en velfungerende bolig igen. Vi hjælper også, hvis du i samme omgang skulle have brug for at få andre tømreropgaver løst, for eksempel gulvlægning, nyt tag eller øvrige renoveringsprojekter.

Kontakt os for et samarbejde

Hos os er du sikker på at få den rette hjælp til netop dit problem. Vi samarbejder og kommunikerer med dig om, hvad du har brug for hjælp til, så du skal bruge mindst mulig energi på det. En stor del af vores arbejde ligger desuden i at rådgive dig på en kvalitetsfyldt måde. Derved bliver du sat ind i situationen og kan føle dig tryg hele vejen igennem.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for forsikringsskader

Se billederne her

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest