Skal du have udskiftet vinduer og døre?

Uldahl & Bruhn ApS hjælper med udskiftning eller montering af vinduer og døre hos kunder i Århus og omkringliggende områder. Det er ofte et større projekt at få klaret, og derfor sørger vi for, at du ikke skal bruge din energi på det. Med hjælp fra vores tømrerafdeling behøver du kun at fortælle os, hvad du har brug for. Så klarer vi resten. Vi har mange års erfaring med at isætte og udskifte vinduer og døre. Derfor kan du også være sikker på, at vi leverer et ordentligt stykke arbejde.

De mange fordele ved nye vindue

Der findes mange forskellige fordele ved at få udskiftet de gamle og slidte vinduer og døre med nogle nye. En af de vigtigste er den forbedrede isolering. Langt de fleste nye vinduer, der produceres i dag, har trelags glas, hvilket er med til at isolere meget bedre end ældre typer. Derved har du meget at spare på varmeregningen, og du får et bedre indeklima i din bolig. Vi tilbyder blandt andet VELUX og termoruder som løsning for dig. Derudover kan du få en totalløsning, hvis du har brug for hjælp til andre tømreropgaver, som renoveringer, gulvlægning, taglægning med mere. Vi har fokus på kvalitet og kommunikation med dig i vores arbejde, så der ikke opstår tvivl om dine ønsker i forhold til arbejdet.

Vi tilbyder kvalitetsfyldte totalløsninger

Hos Uldahl & Bruhn ApS er vores vigtigste opgave, at du får den rette service. Vi gør derfor meget ud af at udføre det pågældende arbejde på en kvalitetsbevidst måde, så du opnår det ønskede resultat. Derudover gør vores totalløsninger det nemmere for dig, fordi du på den måde slipper for at skulle kontakte flere firmaer, men kan nøjes med at vælge os. Hvis du står med spørgsmål i forhold til vores arbejde, så er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for vinduer og døre

Se billederne her
Reference billede

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest