Totalentreprenør i Århus og omegn

Hos Uldahl & Bruhn ApS har vi mange års erfaring med at udføre totalentrepriser i Århus og omegn. En totalentreprise betyder, at vi administrerer hele dit byggeprojekt.

Du vælger selvfølgelig selv hvordan resultatet skal se ud, hvilke materialer der bruges m.m. Vi hjælper dig blot med at realisere drømmen, ved at varetage al planlægning, budgettering, kontakt med underleverandører m.m.

Vi melder løbende tilbage til dig, så du er velinformeret omkring projektets udvikling. Enkelt og overskueligt.

Vi administrerer hele dit byggeprojekt

Vores kunder er oftest private boligejere, som ikke helt har tiden eller erfaringen til, at gennemføre deres egne byggeprojekter. Det har vi stor forståelse for, for det kræver kendskab og erfaring, hvis kvaliteten skal være i orden.

Derfor er det en rigtig god idé, at lade professionelle varetage totalentreprisen. Selvom du er en god projektleder, kan det være svært at gennemskue alle detaljerne i byggeriet.

Hos Uldahl & Bruhn ApS ved vi, hvordan håndværket skal udføres, også de detaljer som gemmes væk bag fliser, træværk og mursten. Når vi står for din totalentreprise i Århus og omegn, er der styr på detaljerne, den håndværksmæssige kvalitet og planlægningen. Vi sikrer, at arbejdet udføres ordenligt første gang, så resten af byggeprojektet forløber planmæssigt. Hos os er dit hjem i sikre hænder.

Når Uldahl & Bruhn varetager din totalentreprise:

  • Vi skræddersyer projektet efter dine ønsker og behov
  • Vi rådgiver dig til de bedste løsninger inden for dit budget
  • Vi holder dig løbende opdateret
  • Vi administrerer planlægningen og betalingerne
  • Vi varetager al kommunikation og kontrol med underleverandørerne
  • Vi sikrer at arbejdet udføres ordenligt og efter reglerne
  • Vi sikrer at byggepladsen er sikker og ryddelig
  • Vi viser hensyn fra start til slut

Uldahl & Bruhn ApS hjælper dig og din familie med at realisere boligdrømme, og fører jer sikkert i mål. En tryg og professionel investering, som giver mere luft i hverdagen, før, under og efter byggeriet står på.

Lad Uldahl & Bruhn samle alle trådene. Sammen opnår vi det bedste resultat.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Se vores referencer inden for totalentreprise

Se billederne her
Reference billede

Totalentreprise i Aarhus – Vi bruger de bedste underleverandører

Hos Uldahl & Bruhn ApS har vi brugt mange år på, at finde de bedste lokale samarbejdspartnere og underleverandører. Vi kender dem efter mange års samarbejde, og ved at de leverer samme høje kvalitet indenfor deres håndværk, som vi selv gør indenfor murerfaget. Det er nødvendigt, når man varetager totalentrepriser for private kunder.

Når Uldahl & Bruhn ApS har ansvaret for din totalentreprise i Aarhus, garanterer vi nemlig ikke kun for det håndværk, vi selv udfører, men også for det arbejde vores underleverandører udfører. Laver de et dårligt arbejde, reflekterer det negativt tilbage på os.

Derfor samarbejder vi kun med de bedste. Dygtige håndværkere med forskellige fag-specialer, som vi ved kan deres kram. Det giver dig som kunde en ekstra sikkerhed i forhold til, hvem du lukker ind i dit hjem. Vi er alle ordentlige og passer godt på dit hjem, din have og dit inventar.

Uldahl & Bruhn – din totalentreprenør i Århus

Når du som boligejer skal finde et kompetent byggefirma, som kan varetage din totalentreprise i Århus og omegn, er det vigtigt at kommunikationen og mavefornemmelsen er i orden. Samarbejdet skal fungere, så byggeriet ikke dræner for meget på kræfterne.

Ærlighed og ordentlighed er altid vejen frem – sådan har vi det hos Uldahl & Bruhn ApS. Vi fører dig sikkert igennem alle beslutningerne og leverer altid aftalt kvalitet til tiden.

Uanset hvor stort byggeprojektet er, kan du og din familie regne med vores hjælp. Vi rådgiver dig til den bedste løsning, tilpasset dine unikke drømme og budget. Professionel projektledelse fra start til slut.

Vi har øje for alt det byggetekniske, og bestræber os altid på at overlevere det smukkeste og mest gennemarbejdede resultat.

Kundeanmeldelser

Se anmeldelser på Anmeld Håndværker
Kontakt baggrund

Skriv til os om din opgave og vi vil kontakte dig snarest